Video

 
nn
 


Er verdwijnen zoveel gebeurtenissen, gedachten, en beelden die het waard zijn om op film vast te leggen. Of een laatste boodschap, aan uw nabestaande of verre familie. Laten we samen terugkijken naar wat gebeurde met als eindresultaat een sfeervol filmverslag op een dvd. Wij zorgen daarvoor.


De invloed van bewegend beeld kan niemand zijn ontgaan. Mensen willen sfeer proeven, de gebeurtenissen meebeleven. Video is het ideale medium. Wij produceren DVD videoproducties. Wij staan voor no nonsense betaalbare videoproducties Een betaalbare promo op uw website? Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u eens met ons om tafel zitten, neem telefonisch contact op of nog makkelijker, stuur een mailtje.

 

Wild

2010


Korte film geproduceerd genaamd “WILD”. Deze film geeft een beeld van twee personen, een jonge vrouw die verjaagd is uit haar huwelijk en een jager die op jacht is. Per toeval treffen deze twee personen elkaar in een schuilhut ergens in de wildernis. Er ontstaat een interessante communicatie waar beide een eigen verhaal hebben en waar deze gesprekken elkaar op indringende wijze raken.

Kees Vriends

jan 2013.


Half uur durende documentaire gemaakt van het leven en werk van kunstenaar Kees Vriends in het teken van een verkooptentoonstelling maart 2013 te Geldrop ten bate van:

“Stichting kinderen van de wereld”


Deze film werd veelvuldig uitgezonden februari 2013 door omroep Hemond tv. 

Video, een pakkend medium